Wat is je fotografiestijl? 

Ik werk uitsluitend op locatie en met natuurlijk licht. Ik fotografeer heel sterk vanuit mijn gevoel en laat mij beïnvloeden door het moment en de omstandigheden. Hierdoor ligt mijn kracht in het vangen en het vastleggen van de sfeer. Voorafgaand aan de shoot bekijk ik eerst in alle rust de locatie om de perfect setting te creëren. De beelden moeten de juiste sfeer ademen en jullie filosofie benadrukken.

Mijn stijl is documentair en registrerend en dus zal ik tijdens family sessions niet vragen om suffe poses aan te nemen. Natuurlijk gaan we opzoek naar een mooie setting en licht, maar daarna is het vooral belangrijk dat je jezelf bent.

 

Passen wij goed bij elkaar? 

Ik ben er van overtuigd dat er voor iedere opdracht of koppel een fotograaf is. Om deze reden neem ik niet elke opdracht aan die op mijn pad komt. Wanneer er interesse is in mij en mijn fotografie ontvang ik altijd eerst graag wat jullie van mij verwachten en waarom jullie voor mij gekozen hebben.

 

Wat zijn je tarieven?

Culinaire reportages starten vanaf 375 euro voor 2 uur fotografie op een door jullie gekozen locatie. Dit is inclusief zorgvuldige nabewerking van de door mij geselecteerde beelden (binnen 10 werkdagen) en afgeleverd in hoge resolutie via een online gallery. Deze prijs is exclusief btw en reiskosten. Een uurtje extra nodig? Dit kan voor 135 euro per uur.

Family sessions starten vanaf 375 euro en duren tussen de 1,5 en 2 uur. Ik vind het belangrijk dat er altijd een paar beelden op papier doorleven, vandaar dat ik bij al mijn shoots een luxe mini album met een selectie van de beelden aan jullie cadeau doe.

Overige lifestyle sessions zijn ook mogelijk en starten vanaf 375 euro. Benieuwd naar meer details en beschikbaarheid? Neem dan vooral even contact met mij op!

 

Ben je flexibel? 

Ik ben freelance, in het bezit van een auto en een paspoort, dus ik ben overal inzetbaar. Verder kan ik mijn tijd naar eigen inzicht indelen, dus ik ben bijna altijd beschikbaar. Zodra je een shoot in wilt plannen zou ik wel willen adviseren dit bij tijds aan te geven, want wie het eerst komt…

 

Hoe kunnen wij een aanvraag doen? 

Stuur vooral even een berichtje naar hello@daniellereizevoort.nl en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Wanneer kan ik mijn foto’s verwachten? 

Het bewerken en afleveren van de beelden duurt meestal 2 weken. Wel probeer ik binnen 48 uur een preview te sturen.

 

Hoe krijg ik mijn foto’s geleverd? 

Alle bewerkte beelden worden in hoge resolutie via een online gallery geleverd.

 

Hoe worden mijn foto’s bewerkt? 

De sfeer in mijn beelden is mijn handtekening en waarschijnlijk ook de reden dat jullie voor mij kiezen. De foto’s worden dus ook altijd stuk voor stuk geoptimaliseerd en in deze sfeer bewerkt. De meeste beelden lever ik af in kleur en sommige in zwart-wit.

Om discussies te voorkomen; ik lever geen onbewerkte RAW bestanden af.